Archív aktualit - 2021

Významná životní jubilea

slaví posledního dne letošního roku naši dva vážení členové. Úctyhodných 90 let se dožívá bývalý vynikající veslař, trenér, funkcionář a nestor olomouckého veslování pan Zdeněk Vičík. O 20 let později

 

Vstup do loděnice jen za těchto podmínek

Na základě nařízení vlády z pondělí 22. listopadu 2021 je vstup do loděnice umožněn pouze za splnění následujících podmínek (viz dále):

 

1. kolo ČP v jízdě na trenažéru

pořádala 11.12.2021 Bohemka. Olomoucká minivýprava přivezla 2x zlato, bronz a spoustu další cenných míst.

 

80 let olomouckého veslování

V sobotu 23.10.2021 jsme se nejen rozloučili s uplynulou závodní sezónou, ale také jsme oslavili 80 let od založení organizovaného veslování v Olomouci.

 

Přípravka

Od října opět obnovuje svou činnost veslařská přípravka. Kluci i holky od 8 let se schází každý čtvrtek v době 16.30 - 17.30 hod. Tak přijďte mezi nás. Těší se na vás zkušení trenéři.

 

Veslování pro veřejnost

v termínu od 1.10.2021 do 27.1.2022, vždy v úterý a ve čtvrtek. Více informací naleznete v příloze.

 

MČR družstev a finále ČP 2021 a 11 medailí pro Olomouc

Poslední zářijový víkend patřil tradičně MČR ve sprintu, MČR družstev a Finále ČP 2021. Celá olomoucká výprava bojovala o body a medaile. V celkovém hodnocení českého poháru se klub umístil na 8. míst

 

6 zlatých z MČR ve sprintu

a dvě stříbrné medaile-to je skvělá bilance z pátku 24.9.2021 v Račicích. Dorostenky si vyjely zlatý hattrick na dvojce,noncoxu i osmě,dorosteneci přidali zlato na osmě,juniorky a junioři na noncoxu.

 

6 vítězství na 108. Primátorkách

vybojovali olomoučáci 18. a 19. 9. 2021. Na vítězné plato se postavili postupně dorostenky, juniorky, Pavlína za ženy, veteráni a veteránky. Dorostenci obsadili 2. místo a junioři skončili na 3. místě

 

Oslavy 80. výročí založení klubu

se budou konat v sobotu 23. 10. 2021 po celý den na loděnici na Envelopě. Na programu je ranní Žaba - závody na nepárové čtyřce, prohlídka loděnice a od 17.00 večerní posezení. Srdečně zveme všechny s

 

Den otevřených dveří na loděnici 7.9.2021

Rádi jsme přivítali všechny zájemce o veslování z řad dětí i dospělých. Vyzkoušeli si jízdu na bazéně, trenažéru a hlavně na vodě, prohlédli si loděnici. Vy, co jste nestihli přijít, kontaktujete

 

Prezentace klubu k 80. výročí založení

v Galerii Šantovka se v sobotu 4.9.2021 opravdu vydařila! Celodenní akce zahrnovala závody registrovaných závodníků z Olomouce, Otrokovic a Uherského Hradiště, neregistrovaných závodníků....

 

Medailové žně v Břeclavi

Ačkoliv v sobotu 28.8.2021 odjelo do Břeclavi pouze naše žactvo, medailí bylo tolik, že je závodníci skoro nemohli unést.

 

Třeboňská mezinárodní regata

se konala tradičně předposlední prázdninový víkend za příjemného počasí. Závodily éměř všechny kategorie olomoučáků a celkem domů vezeme 15 vítězství

 

Z Cefty vezeme 4 medaile

Celkem 4x se naši veslaři probojovali na stupně vítězů na Olympic Hopes regattě v Třeboni 20.8.2021. Zlato brala čtyřka dorostenek, stříbro osma dorostenek a osma dorostenců a bronz čtyřka dorostenců.

 

Prezentace klubu k 80. výročí založení

se bude konat v sobotu 4. 9. 2021 po celý den v rámci Veletrhu zájmových kroužků v Galerii Šantovka. Přijďte nás podpořit, zazávodit si, prohlédnout si fotovýstavu a dozvědět se zajímavosti o klubu.

 

Letní soustředění v Otrokovicích

skončilo právě dnes. Všichni veslaři a veslařky se zdraví vrátili na kolech domů. Teď už zbývá naveslované kilometr zúročit o víkednu v Třeboni na závodech CEFTA a tradiční Třeboňské regatě.

 

Coupe de la Jeunesse

Jediným zástupcem našeho klubu na víkendovém Coupe de la Jeunesse v Ottensheimu byl Honza Řezáč. Na dvojskifu juniorů mu unikla medaile o pouhé 3 setiny sekundy.

 

10 medailí z MČR dorostu a juniorů

veze olomoucká výprava. O víkendu 25. - 27. 6. 2021 se olomoučákům velmi dařilo! 3 zlaté, 5 stříbrných a 2 bronzové medaile jsou nádherným zakončením první části sezony.

 

MČR žactva 18. - 20. 6. 2021

poznamenalo úmorné vedro. Přesto se olomoučáci bili jako lvi a vezou stříbrnou medaili a mnoho cenných finálových umístění.

 

Honza veze z Bledu stříbro

O víkendu závodil Honza Řezáč spolu s Matyášem Súkupem na skvěle obsazené regatě na Bledu. A opravdu se jim dařilo! Gratulujeme ke stříbrné medaili.

 

Mistrovství Moravy 5. - 6. 6. 2021

Konečně jsme se dočkali a po dlouhé covidové pauze se začalo závodit. Na brněnské přehradě bojovali o medaile všechny věkové kategorie. Domů vezeme 7 titulů mistrů Moravy.

 

Členské příspěvky na rok 2021

Připomínáme členům VK Olomouc platbu členských příspěvků do konce března 2021.

 

Uzavření sportovišť v areálu TJ Lodní sporty Olomouc

V souladu s rozhodnutím vlády jsou od 18. prosince do odvolání uzavřena všechna vnitřní sportoviště v areálu TJ LS Olomouc. Žádáme všechny členy, aby toto nařízení dodržovali!

Facebook Link Hlavní strana
Copyright 2024 VKOlomouc
Vytvořilo WebStudio Orbinet.cz