Archív aktualit - 2020

PF 2021

Všem našim členům, příznivcům a sportovním přátelům přejeme do nového roku hodně zdraví, štěstí a nejen sportovních úspěchů.

 

10 medailí z Račic

tak to už je něco! Celkem 4 tituly mistra republiky, 2 stříbrné a 4 bronzové medaile vybojovali Olomoučáci na republikovém šampionátu dorostu a juniorů.

 

7 medailí vylovilo žactvo z račického kanálu

Celkem 7 medailí - 2 zlaté, 1 stříbrnou a 4 bronzové si pověsili na krk naši závodníci na MČR v Račicích. Úspěch je to velmi cenný, konkurence byla veliká a počasí veslování absolutně nepřálo.

 

Filip veze z MEJ stříbro

Na Mistrovství Evropy juniorů v srbském Bělehradu vybojovala česká reprezentace 2 medaile, stříbro a bronz. Nás velmi těší, že členem stříbrné osmy byl i Filip Snášel.

 

Na Primátorkách 6x na vítězném platě

Skvělých 6 vítězství v kategorii mladší žactvo, dorostenky, juniorky a ženy masters a muži masters přinesly pražské Primátorky ve dnech 18. - 20. 9. 2020. Gratulujeme!

 

Honza a Jana vezou z Villachu medaile

Na regatě ve Villachu ve dnech 12. - 13. 9. 2020 startovali Jan Řezáč a Jana Slepičková jako členové dorosteneckého repre týmu. Honza si veze zlato za dvojskif, Jana stříbro za párovku.

 

Z Hodonína vezeme pohár

za celkové vítězství v pořadí klubů a ještě navrch 39 sad medailí.

 

Tradičně poslední prázdninový víkend

patří závodům v Břeclavi. Naše převážně žákovská výprava se na Dyji nad splavem činila a sbírala medaile o sto šest.

 

Generální rekonstrukce bazénu

je v plném proudu. Protože práce je opravdu hodně, každý pomocník je vítán. S nabídkou pomoci kontaktujte, prosím, Martina Brázdu, který celou akci vede a koordinuje. Děkujeme.

 

Tradiční soustředění v Otrokovicích

proběhlo ve dnech 15. - 21. 8. 2020. Závodníci kategorií dorostu, juniorů a dospělých naveslovali, naběhali a najeli na kole desítky kilometrů.

 

Pavlína opět světová

Další světový rekord si 31.7.2020 připsala na svůj účet Pavlína Žižková. Dva měsíce po rekordu na 100km pokořila i rekord na 24 hodin - ujela 284 650m!! Gratulujeme a smekáme.

 

13 titulů z Mistrovství Moravy

a řadu 2. a 3. míst jsme o víkendu vybojovali na brněnské přehradě. Odložené Mistrovství Moravy se konalo 1. srpnový víkend.

 

Honza si dojel na kontrolkách pro bronz

Olomoucká minivýprava bojovala o minulém víkendu o reprezentační dresy na kontrolních závodech dorostu a juniorů v Račicích. 3 závodníci si vyjeli místo v repre týmu.

 

Král a královna skifařů

Soutěž pro mladší a starší žactvo proběhla ve čtvrtek 25. 6. 2020 na Grygově. Všichni trenéři, rodiče a příznivci olomouckého veslování mohli sledovat statečné výkony mladých závodníků.

 

Skify dorostu ovládli závodníci z Olomouce

V sobotu 13. 6. 2020 se s dvouměsíčním zpožděním jely kontrolní závody na dlouhé dráze v Otrokovicích. Pro náš klub velmi úspěšné. Vezeme 5 medailí - 2 zlaté, 1 stříbro a 2 bronzové medaile.

 

Otrokovické sprinty

V sobotu 6.6.2020 se konaly první závody po dlouhé neplánované pauze. Všichni se velmi těšili až si pořádně zazávodí. Domů vezeme 12 vítězství.

 

Pavlína držitelkou světového rekordu

Hodně fyzických, ale hlavně morálních sil potřebovala Pavlína Žižková v sobotu 30.5.2020 na zdolání 100km na trenažéru! Zvládla to v novém světovém rekordu! Stačilo jí na to 7:22:26,3 hod.Gratulujeme!

 

Grilovačka

v Olomouci na loděnici v pátek 29.5.2020 od 17 hodin. Všichni jsou srdečně zváni!

 

Olomoucký dvojskul a slavnosti Navalis

Olomoucký dvojskul se díky Radkovi Šťovíčkovi i letos blýskl na Vltavě. V reportáži od 20:21 min.

 

Otevření sportovišť v areálu TJ Lodní sporty Olomouc

V souladu s rozhodnutím vlády jsou od pondělí 11. května 2020 otevřena sportoviště v areálu TJ LS Olomouc. Podmínkou využívání sportovišť je dodržování stanovených podmínek:

 

15. Olomoucký veteránský kilometr a 11. Memoriál Jožky Kovačíka

Už patnáctým rokem se veteráni nejen z řad veslařů, ale také spřízněných kanoistů a dračáků setkávají v rámci této pěkné sportovně-společenské akce.

 

Uzavření sportovišť v areálu TJ Lodní sporty Olomouc

Předseda TJ LS Pavel Skula upozorňuje všechny členy našeho klubu, že po dobu mimořádného opatření vlády (do 10. května 2020) jsou sportoviště v areálu TJ Lodní sporty Olomouc uzavřena!

 

Informace pro členy klubu

Výbor klubu s platností od 16.3.2020 ruší tréninkyvšech kategorií, zakazuje pobyt v prostorách klubu skupinám nad 30 osob. Do odvolání. Více v příloze.

 

Olomoucký triatlon

proběhl úspěšně v sobotu 7.3.2020 na hale UP Olomouc. Zúčastnilo se 11 oddílů z celé republiky.

 

Triatlon ve Štětí

absolvovala žákovská minivýprava v sobotu 22. 2. 2020. Sedm závodníků bojovalo o body do Zimního poháru. Jedinou medaili, bronzovou, si přivezla Nikol Bubniaková v kategorii žaček mladších r. 2009.

 

Soustředění na Kurzovce

je již v plném proudu. Od neděle do pátku se 33 závodníků a 6 trenérů prohání po tratích pod Pradědem, pilují techniku a polykají kilometry běhu.

 

Z Piešťaň vezeme 10 medailí

V sobotu 8.2.2020 odjela olomoucká výprava na trenažérovou regatu do Piešťaň. I přes probíhající prázdniny bylo žactvo početně velmi silné, dorost zase sbíral nejen medaile, ale i osobní rekordy.

 

Soustředění na běžkách na Kurzovní

Protože čas letí a soustředění na běžkách se nezadržitelně blíží, zveřejňujeme pár důležitých informací.

 

Mistrovství Evropy 2020 v jízdě na veslařském trenažéru

se konalo v sobotu 11.1.2020 na domácí půdě v Praze. Současně bylo vyhlašováno také Mistrovství ČR v jízdě na veslařském trenažéru a rozhodně nechyběli ani olomoučtí závodníci.

Facebook Link Hlavní strana
Copyright 2024 VKOlomouc
Vytvořilo WebStudio Orbinet.cz