Čestní členové (od roku 2010)

Od roku 2010 je Výborem VK Olomouc udělován titul "Čestný člen Veslařského klubu Olomouc" osobám, které se významnou měrou zasloužily o slávu a rozvoj veslařského sportu v Olomouci.

2012

Jiří HOLČÍK

Začínal v padesátých letech jako veslař. Dlouhá léta působil coby úspěšný trenér, věnoval se především žactvu. Se svými svěřenci získal řadu republikových mistrovských titulů a medailí.

Oldřich OKLEŠTĚK

Juniorský a seniorský reprezentant, dlouholetý vynikající trenér ženských složek a funkcionář klubu. V současné době se stále aktivně stará o údržbu lodního parku.

František HORSKÝ

v minulosti působil jako trenér a dlouholetý funkcionář, v posledním desetiletí vykonával funkci předsedy našeho oddílu.

2010

Jaromír ZAPLETAL

Jeden z nejstarších členů našeho oddílu (od r. 1944), výborný veslař, dlouholetý funkcionář, v letech 1973 - 1974 působil jako předseda oddílu. V roce 1950 byl členem první vítězné olomoucké osmy na Primátorkách.

Vítězslav LAKOMÝ

Výborný závodník, v pozdější době i trenér. Dlouhodobě zajišťoval dopravu lodí na závody.

Zdeněk VIČÍK

Vynikající veslař, vítěz Primátorek, reprezentant a dále úspěšný trenér VK, se svými svěřenci sbíral úspěchy jak na domácí, tak na mezinárodní půdě.

Čestní členové (od roku 2010) | VKOLOMOUC

Akce

19.04.2024
NÁBOR
01.03.2020

Nové zájemce o veslování přivítáme každý všední den po domluvě.

Facebook Link Hlavní strana
Copyright 2024 VKOlomouc
Vytvořilo WebStudio Orbinet.cz